marți, 2 iunie 2009

Pentru Ralu - care a părăsit această lume înainte de vreme ...

Tu știi, Ralu, de ce am ales această melodie!


Din păcate se produc o sumedenie de nedreptăți, și partea proastă este că unele sunt ireversibile. Din păcate câteva fracțiuni de secundă de inconștiență din partea unora înseamnă schimbarea definitivă a destinelor unor ființe, și cu atât mai grav, chiar trecerea în neființă a altora.

Astfel a plecat și Ralu. A plecat cu mult înainte de vreme, deși mai avea enorm de multe lucruri de făcut alături de noi, iar timpul este ireversibil, și prea crudă neputința noastră de a o readuce la viață.

Rămân doar amintiri, imagini care se derulează în minte și sentimente care acaparează sufletul, întrebări fără răspuns - de ce tocmai ea, de ce în acest mod, de ce atunci, de ce atâția oameni care nu știu să semene decât rău și ură în jur trăiesc nestingheriți, și o ființă dulce, bună, deșteaptă, cu un viitor frumos în față, cu idealuri și principii, a trebuit să plece fără ca noi să apucăm să-i spunem enorm de multe cuvinte și fără a putea face împreună ceea ce am visat.

Și am da zile, luni, ani din viața noastră, dacă am putea să o readucem printre noi; doar că nu are cine să le/îi adune și să i-i dăruiască. Și s-ar aduna mulți ani cu siguranță, ani care ne-ar face enorm de fericiți dacă ar readuce-o la viață fie și pentru o clipă! Cei care au cunoscut-o pe Ralu înțeleg absolut fiecare cuvânt așternut aici!

Ralu trăiește acum doar în fiecare dintre noi, cei care o iubim și o vrem înapoi; iar eu încă o aștept să vină din acea călătorie lungă pentru care nu a avut nici măcar un cuvânt de spus, să-i aud râsul, să-i văd zâmbetul și ochii dulci ... să mă bucur de ea!

Și sunt sigură că acea zi va veni! Dacă nu acum, cu siguranță într-o altă viață ...

Un comentariu:

  1. ...tu stii cat de tare m-a rascolit ce ai scris..de cate ori ..vad ceva legat de ea,ma bucur dar si ma doare rau..ai vazut ca nu am putut scrie nimic concret despre ea pe blogul meu?...nu mai stiu ce sa zic..nu prea pot sa mai cometez nimic..mie mi-e la fel de greu si acum..

    RăspundețiȘtergere